Expositie in het Leerhotel tot 30 September

5 jaar Kunst in het Klooster.

De afgelopen 5 jaar hebben de leden van de Kunstcommissie, Paulien van Tellingen(Coördinator Kunstuitleen Amersfoort), Nico de Jong(Marketing&Communicatie Leerhotel Het Klooster), Bert van Wede(Manager Leerhotel Het Klooster) en Wilma Luigjes(Docente en Kunstenares) zich hard ingezet om een podium te creëren voor studenten van Roc ASA en kunstenaars uit Amersfoort en omstreken.  

De jaren zijn voorbij gevlogen!

 


De afgelopen 5 jaar hebben leden van de Kunstcommissie; Paulien van Tellingen (medewerker Centrum voor moderne kunst en de Kunsthal Kade), Nico de Jong (Marketing & Communicatie Leerhotel Het Klooster), Bert van de Wede (Manager Leerhotel Het Klooster) en Wilma Luigjes(docent beeldende vorming ) zich hard ingezet om een podium te creëren voor kunstenaars en studenten.

 

De jaren zijn voorbij gevlogen! Maar wat staat is dat er in die 5 jaren prachtige en afwisselende exposities de revue gepasseerd zijn. Na al die jaren leek het de Kunstcommissie leuk om Wilma Luigjes ook eens haar eigen werk te laten exposeren. Vandaar dat u uitgenodigd wordt voor de opening van de kunstexpositie op donderdag 14 juni vanaf 16.00 uur. Er zullen kunstwerken en foto’s te zien zijn van haar begintijd (vanaf 1973) als docent beeldende vorming . Een datum om vast in de agenda te zetten.

 

Benieuwd naar de werken? Kom naar de opening van de expositie in Leerhotel Het Klooster, u bent van harte welkom. De expositie is tot begin oktober te bezichtigen op werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur in Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort.

 

Na de officiële opening kunt u genieten van een à la carte diner (prijs afhankelijk van uw gerecht). Wij raden u aan van tevoren te reserveren via 033 467 87 52, reserveringen@hetkloosterhotel.nl of via de website www.hetkloosterhotel.nl. 

 

In de zomervakantie is Leerhotel Het Klooster beperkt geopend. Voordat u op bezoek gaat, kunt u telefonisch informeren of het hotel geopend is.

 

Maak gebruik van de 2=1 aanbieding op de achterzijde van deze kaart!

Tot ziens bij de opening namens de voltallige Kunstcommissie!